• Den sidste dag før efterårsferien holder vi en aktivitetsdag for hele skolen, hvor aktiviteterne tager udgangspunkt i et eller flere fag samtidig med, at der lægges vægt på sociale aktiviteter.
  • Vi holder juleafslutning for alle klasser i Brabrand Kirke.
  • I løbet af skoleåret arrangerer vi morgensamlinger, hvor vi synger, spiller og fortæller.
  • Morgensang hver uge for de yngre elever.
  • Skolefest for alle skolens elever holder vi hvert andet år
  • I maj har vores SFO en markedsdag.
  • I marts gennemfører 6. årgang hvert år en musicalforestilling med bidrag fra fagene musik, drama, håndarbejde og billedkunst.
  • ForårsEvent: et samlet arrangement omfattende forårsudstilling og forårskoncert med bidrag fra de musisk/kreative fag.
  • 9. klassernes sidste skoledag i juni er en fest for alle skolens elever og ansatte.
  • Skolen deltager i diverse kulturelle undervisningsaktiviteter.
  • Lejrskole på 5. årgang og 9. årgang
  • Op mod sommerferien har vi idrætsdag.

Ferie

Vores skole følger Aarhus Kommunes overordnede ferieplan. Der er fem ferier i løbet af året samt diverse helligdage. På aarhus.dk finder du en oversigt for både dette skoleår og det næste.